Skip to main content

Zaterdag 30 maart en maandag 1 april zijn wij gesloten

Proef 't lekker zelf

Welkom bij Lekker

Broodjes vooraf bestellen en in je pauze ophalen? Broodjes laten bezorgen? Luxe lunch met soep en broodjes?  Gezellig in onze winkel aan de bar of aan tafel eten?

Doordat wij werken met kwalitatief goede en verse producten en alles in eigen keuken wordt bereid is kwaliteit verzekerd. Met ons uitgebreide assortiment hebben wij voor ieder wat wils.

Bij ons bezorg gebied horen: Den Bosch, Vught, Rosmalen, Sint Michielsgestel,  Den Dungen en Schijndel.

Je kunt je favoriete lunch natuurlijk altijd op komen halen in de winkel aan de Vughterstraat 97 in Den Bosch. Voor de deur stoppen met de auto kan, Lekker makkelijk!

Uitgebreid assortiment Lekkers

Kijk in onze bestellijst wat voor Lekkers wij te bieden hebben

Bestellen

Groot bezorg gebied!

 

Voor een minimaal bestelbedrag van €10 komen wij jouw bestelling  binnen ons bezorggebied Binnenstad Den Bosch

Voor een minimaal bestelbedrag van €20 komen wij jouw bestelling  bezorgen binnen ons bezorggebied Den Bosch en Vught

Voor een minimaal bestelbedrag van €30 komen wij jouw bestelling bezorgen binnen ons bezorggebied Rosmalen, Sint Michielsgestel en Den Dungen

Voor een minimaal bestelbedrag van €50 komen wij jouw bestelling bezorgen binnen ons bezorggebied Schijndel.

Heb je speciale wensen? Bel gerust! Alles is mogelijk in overleg.

Bezorgservice

Al ons lekkers kan bij je worden bezorgd. Geef zo vroeg mogelijk je bestelling door en wij komen de bestelling op het door jouw gekozen tijdstip bezorgen. Wij hanteren max 1 uur bezorgtijd, en hanteren 1/2 uur speling tussen het gekozen tijdstip.

Assortiment

Zin in een lekker broodje, of liever een soepje, salade of vers fruit? Uiteraard bestel je ook je favoriete drankje gewoon bij ons. Dat is nog eens lekker lunchen!

– Broodjes
– Soepen
– Salades
– Fruit
– Dranken

Bekijk ons assortiment

Over ons

Sinds augustus 2017 is Broodjeszaken Lekker geboren en gevestigd aan de Vughterstraat in Den Bosch. Met een team gezellige smeerkezen staan wij iedere dag voor je klaar!

Lekker eten met iedereen delen, dat is ons dagelijkse doel. Passie voor een lekkere lunch, want wat is belangrijker dan in de middag even een momentje voor jezelf! Voor een vers afgebakken en goed gevuld stokbroodje, Club Sandwiches, een huisgemaakte soep, verse salades en smoothies moet je bij Lekker zijn! Laat je broodje bezorgen, haal het bij ons op of eet het gezellig op bij ons aan de bar of tafel. Wij verzorgen ook je vergaderlunch, op rekening betalen behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op!