Vacature Allround Keukenmedewerker per September

Fulltime - 38 uur per week en Parttime - 16 uur per week

Bij Lekker werken we samen met lokale ondernemers en maken we elke dag alles zelf. Niet alleen de broodjes, maar ook de salades, soepen en sauzen. Dagelijks bezorgen wij de meest verse producten. Kom jij bij ons werken?

Wie zijn wij?

Broodjeszaken Lekker is een jong en groeiend bedrijf. We werken in een gezellig team van 7 collega’s: de eigenaresse, 3 keukenmedewerkers en 3 bezorgers. Op 1 september 2017 opende wij onze deuren aan de Vughterstraat 97 in Den Bosch. Op deze locatie kunnen klanten komen eten, een lunch afhalen en daarnaast bezorgen wij bestellingen in Den Bosch, Vught en Rosmalen. In Juni 2019 hebben we vestiging Schijndel geopend en vanuit daar richten wij ons alleen op catering. Vanuit locatie Schijndel bezorgen wij in Veghel, Boxtel, Sint Oedenrode, Den Dungen, Sint Michielsgestel, Heeswijk-Dinther, Berlicum en natuurlijk Schijndel.

Omschrijving van de functie Allround keukenmedewerker:

Wij zijn op zoek naar een Allround keukenmedewerker. Hierbij mag je denken aan vele diverse taken binnen Broodjeszaken Lekker voor de beide locaties:

 • Bereiden van diverse lunchgerechten, zoals het beleggen van diverse broodjes, het maken van salades en het bereiden van dagverse soepen;
 • Bezorgen van de bestellingen bij onze klanten (een rijbewijs is daarom een must);
 • Mise en place en opruim- en schoonmaakwerkzaamheden;
 • De functie betreft een combinatie tussen locatie Den Bosch en locatie Schijndel. Aan de hand van de bestellingen welke er gedaan worden wordt de planning gemaakt voor Schijndel/Den Bosch.
 • Werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 tot 17:00 uur

Full Time 38 uur per week:

Maandag 9:00 – 16:30

Woensdag 9:00 – 17:00

Donderdag 9:00 – 17:00

Vrijdag 9:00 – 17:00

Zaterdag 10:00 – 16:30

 

Part Time 16 uur per week

Woensdag 11:00 -14:00

Donderdag 11:00 – 14:00

Vrijdag 11:00 – 14:30

Zaterdag 10:00 – 16:30

Wie ben jij?

 • Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar bent ook heel goed in teamverband.
 • Je hebt ervaring in de catering/horeca (dit is een pré, geen must).
 • Je bent zeer klantgericht en je bent er voor je collega’s.
 • Jij bent stressbestendig en hebt veel doorzettingsvermogen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat we jou bieden

Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige functie in een groeiende onderneming. Als Allround keukenmedewerker ga je onderdeel uitmaken van ons gezellige team met mooie doorgroeimogelijkheden. Daarnaast mag je rekenen op een passend salaris (conform horeca cao) en een auto van de zaak met mogelijkheden tot privé gebruik.

De volgende stap!

Heb je interesse? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en je CV! Stuur deze naar info@broodjeszakenlekker.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.